​Multibeam echosounder til 3D-scanning

Opmåling sker med avancerede ekkolod

Leder du efter et konsulentfirma, som tilbyder søopmåling med multibeam echosounder? Så har du fundet det rette sted. Hos SensorSurvey A/S har vi solid erfaring med søopmåling med echosoundere, som er en avanceret form for ekkolod.

Vi løser opgaver for havne, bygherrer og lignende i hele Danmark. Vi er blandt de eneste i Danmark, som tilbyder korrekte 3D-scanninger. Derfor er vi godkendt af Energinet til projekter med opmåling og afmærkning og i forbindelse med uddannelse.

Vi råder over eget multibeam-system til kortlægning

Vi er en uafhængig konsulentvirksomhed, der siden år 2000 har tilbudt kundetilpassede søopmålinger i højeste kvalitet. Vi har altid søgt at have de bedste medarbejdere, det bedste udstyr og de mest velegnede både, så vi kan give vores kunder den bedste service. Dermed er kvalitet ikke et nyt begreb for os.

Søopmåling er kernen i vores virksomhed. Vi behersker de fleste discipliner, og vi råder over eget multibeam-system til opmåling og kortlægning. Udover opmåling med multibeam echosounder tilbyder vi kvalitetssikring og rådgivning i forbindelse med projekter.

Hvordan fungerer multibeam?

En multibeam echosounder er et moderne og avanceret ekkolod, som ikke blot kan måle afstand, men også kan lave præcise 3D-scanninger.

Spørgsmålet er så: Hvad kan multibeam bruges til? Vi anvender et R2Sonic 2024-multibeam, som har den mindst mulige åbningsvinkel på blot kun 0.3˚. Den kan blandt andet fokusere på detaljer i områder, hvor det ikke er muligt at sejle.

Dermed kan vi også kortlægge områder under broer eller på pladser bag pælerækker med stor nøjagtighed. Opmålingen sker typisk fra både, men vi har også undervandsdroner og dykkere. Kontakt os for at få mere information.

Kontakt os her

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetssikring

Vi gennemføre alle søopmålinger efter faste nedskrevne procedure,. Dette sikre et ensartet og kvalitetssikret resultat - hver gang. 

Professionel rådgivning

Vores mangeårige erfaring i branchen, stiller vi til rådighed i form af rådgivning og assistance ved løsning af netop jeres opgave.

3D scanninger

Som den eneste Danske søopmålings firma tilbyder vi 3D scanninger af havneværker - der registrerer alle detaljer.  Vi opererer med 700 kHz og industriens mindste åbningsvinkel på kun 0.3 ˚  Det fås ganske simpelt ikke bedre...

Kontaktformation

Sensorsurvey A/S

Bülowsvej 18

5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 26 77 12 16

E-mail: info@sensorsurvey.dk

CVR: 38758764

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.